Personvernerklæring for lohaknguovddas.no

Sámi allaskuvla er opptatt av personvern. Denne erklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på lohkanguovddas.no.

 

Ansvar

Sámi allaskuvla er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av lohkanguovddas.no.

Ramsalt er ansvarlig for teknisk drift og vedlikehold av nettstedet.

 

Webanalyse

For å gjøre samas.no så god som mulig, benytter vi statistikk for å analysere bruken av nettstedet. På denne måten kan vi forbedre og videreutvikle nettstedet, samt rette opp feil.

Vi innhenter vanlig besøksstatistikk for samas.no. Google Analytics blir brukt som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. Ingen av opplysningene brukes til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonskapslene og statistikken benyttes kun i forbindelse med drift og videreutvikling av samas.no.

Opplysningene anonymiseres og brukes ikke til annet enn webanalyse.

 

Informasjonskapsler

samas.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på maskinen din. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

På samas.no finnes følgende informasjonskapsler:

  1. Javascript: Informasjonskapselen has_js avdekker om brukeren har javascript skrudd på eller ikke. Inneholder ingen personlig informasjon, og varer kun frem til besøket ditt avsluttes.
  2. Drupal: SSESS********** er sesjonsidentifikatoren til drupal.
  3. Webanalyse: Informasjonskapselene __utma, __utmb, __utmc og __utmz benyttes for webanalyse (Google Analytics). "Utma" viser unike besøkende, "utmb" og "utmc" viser brukersesjoner. "Utmz" viser hvor trafikken kommer fra. Varigheten på kapslene er 2 år (utma), 30 minutter (utmb) og 6 måneder (utmc), mens utmz kun varer frem til besøket ditt avsluttes.

 

Eksterne lenker

Lenker på lohkanguovddas.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.